Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yerleşim Şekli Sınavla Yerleştirme
Taban Puanı 377.9335
Yüzdelik Dilim -
Kontenjan Türü Erkek
Boş Kontenjan 0
Pansiyon Erkek
Eğitim Süresi Hazırlık + 4 yıl
Yabancı Dili Arapça
Devlet Okulu Evet
Proje Okulu Evet
LGS Puan Hesaplama
1 Yorumu Görüntüle
Okula Yorum Yap
Tercih Listene Ekle
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Lise tercih döneminde MEB kılavuzuna göre Sınavla öğrenci alacak.
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi güncel MEB kılavuzunda belirtildiği üzere taban puanı 377.9335.
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin kurum türü MEB tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak belirlenmiştir.
Okula ait istatistiki bilgiler
Okulun son yıllara ait taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisi:
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi 2. Nakil Puanı Alan
2023 460.9403 - 460.4412 Fen Ve Sosyal Bilimler Programı
2023 377.9335 - Hafızlık Projesi (ilahiyat Odaklı Program)
2022 449.7866 2.84
2021 336.0973 17.27
2020 430.22 3.58
2019 458.6050 3.27
2018 389.4712 3.40
2017 488.7043 2.48

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.

Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.

Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla 1. Kayıt alanı, 2. Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü kriterlerine göre yapılır. Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.

Bu okulu değerlendir!


Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, 5 yıldız üzerinden verilen 2 adet oydan ortalama 5.0 oy aldı!

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı kaç? Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi yüzdelik dilimi 2024. Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi nerede? Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nasıl gidebilirim? Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi telefonu ve okul hakkında ayrıntılı bilgilere yer verilmiştir. MEB LGS 2024 kılavuzuna uygun olarak hazırlanmıştır. Kontenjan bilgileri, kontenjan türü, yaban dili ve okulla ilgili diğer bilgiler Milli Eğitim Bakanlığı 2024 LGS kılavuzuna göre güncellenmiştir. LGS 2024 için hazırlanıyorsunuz, denemelere giriyorsunuz aldığınız puanlar doğrultusunda kafanızda bir şeyler oturmaya başladı mı?. Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi okuluna gitmek istiyorsanız kolayca tercih listesine ekleyebilir istediğiniz zaman listenizden kaldırabilirsiniz. » LGS tercih listenizi rahatlıkla güncelleyebilir, işlemler yapabilirsiniz. Tercih Listem göz atabilirsiniz.

Lise tercihleri sınav sonrasında yoğun işlemler geçirmekte bu süre zarfında okullar karışabilmekte karışıklık olabilmektedir. HangiSoru.com tarafından hazırlanan LGS Tercih Robotu ile birlikte tercihlerinizi kolayca yapabilir, düzgün bir görünümle birlikte kolayca çıktısını alabilirsiniz. Tercihler zamanında kafanıza takılan her sorunda HangiSoru.com yanınızda!.

Okul İletişim Bilgileri

Telefon: 0 212 210 24 13 - 14
FAX: 0
Web Sitesi: http://beyogluanadoluihl.k12.tr/
Adres: Örnektepe Mah. İmrahor cad. No:88 Sütlüce Beyoğlu / İSTANBUL
Bağlı olduğu İl: İstanbul
Hangi İlçesinde?: Beyoğlu
Ek Bilgiler:
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, MEB tarafından uygulanmakta olan sınav sistemine göre bir Proje Okuludur ve sınavla öğrenci almaktadır.

Okul Tanıtım Videosu

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Hakkında

2006-2007 Eğitim öğretim yılında İstanbul İmam Hatip Lisesi bünyesinde Sütlüce Şubesi olarak eğitim öğretim hayatına başlayan okulumuz,2007 yılı Ağustos ayından itibaren Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak müstakil hale gelmiştir.2007-2008 eğitim öğretim yılı itibariyle 46 il 68 farklı imam hatip lisesinden nakil öğrenciler alarak eğitimde yeni bir solukla emin adımlarla yoluna devam etmiştir.

Kısa sürede devlet parasız yatılı yurdunu devreye sokarak 180 kişilik yurt kontenjanıyla bu hizmeti de sunmaya başlamıştır. Bütün sınıflarında akıllı tahtalar mevcut olup,bilgi teknolojileri sınıfı,bilgisayar laboratuarı,açık ve kapalı olmak üzere spor alanları,yüzme havuzu,modern ve zengin bir kütüphanesi,mesleki tatbikat mescidi,konferans salonu,toplantı salonları ve her şeyden önemlisi nitelikli eğitimci kadrosuyla eğitimin üst düzeyde verilebileceği nezih bir ortamıyla İstanbul un merkezinde Haliç e nazır bir eğitim yuvası olarak ülkemiz gençlerine hizmet vermektedir.

MİSYONUMUZ ; Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı Yaradandan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

VİZYONUMUZ ; Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Üniversitelerimizin ilahiyat fakültelerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; İslâm dininin inançları, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla kurulan Diyanet İşleri Başkanlığımızda görevlendirilecek nitelikleri haiz din görevlileri yetiştirmektir. Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz. İnsan eğitimi; eğitim süreciyle asıl semeresinin alındığı zaman açısından Çin Bambu ağacının yetişme evrelerine benzemektedir. Çinliler bu ağacı şöyle yetiştirir: Önce ağacın tohumu ekilir, sulanır ve gübrelenir. Birinci yıl tohumda herhangi bir değişiklik olmaz. Tohum yeniden sulanıp gübrelenir. Bambu ağacı ikinci yılda da toprağın dışına filiz vermez. Üçüncü ve dördüncü yıllarda her yıl yapılan işlem tekrar edilerek bambu tohumu sulanır ve gübrelenir. Fakat inatçı tohum bu yılda da filiz vermez. Çinliler büyük bir sabırla beşinci yılda da bambuya su ve gübre vermeye devam ederler. Ve nihayet beşinci yılın sonlarına doğru bambu yeşermeye baslar ve altı hafta gibi kısa bir sürede yaklaşık yirmi yedi metre boyuna ulaşır. Bambu ağacı yirmi yedi metre boyuna altı haftada mı yoksa beş yılda mı ulaşmıştır? Büyük bir sabırla ve ısrarla tohum beş yıl süresince sulanıp gübrelenmeseydi ki Çin bambu tohumları ekildikten sonra geçen beş yıl zarfında, toprak altında derinlemesine ve enlemesine metrelerce kök salmaktadır, ağacın büyümesinden, hatta var olmasından söz edebilir miydik?

  • Öğretmen :22
  • Öğrenci :479
  • Derslik :23
  • BT Sınıfı :2
  • Misafirhane :1
  • Kütüphane :1
  • Fen Labaratuarı :2
  • Konferans Salonu :1
  • Spor Salonu :1
  • Öğretim Şekli :Tam Gün
  • Yemekhane :1
  • Saatler 1.DERS 08:30 09:10 2.DERS 09:20 10:00 3.DERS 10:10 10:50 4.DERS 11:00 11:40 5.DERS 11:50 12:30 ÖĞLE YEMEĞİ 6.DERS 13:40 14:20 7.DERS 14:30 15:10 8.DERS 15:20 16:00
  • Isınma Doğalgaz
  • Bağlantı Metro Ethernet
  • Yabancı Dil Arapça, İngilizce
  • Ulaşım Aşağıda belirtilen otobüs ve minibüs hatları ile gerçekleşir. 36T CEBECİ - TAKSİM 41ST SEYRANTEPE - TOPKAPI 47 YEŞİLPINAR-EMİNÖNÜ 47E BİNEVLER - EMİNÖNÜ 47Ç GÜZELTEPE - EMİNÖNÜ 54HT HASKÖY - TAKSİM - MECİDİYEKÖY 54HŞ HASKÖY - ŞİŞLİ - TAKSİM SEYRANTEPE - TOPKAPI Minibüsleri
  • Yerleşim Yeri Okulumuz Miniatürk ´ ün karşısında yer almaktadır.
  • İl/İlçe Merkezine UzaklıkTaksim´e araç ile 10 dakika, Mecidiyeköy´e 10 dakika, Haliç Köprüsüne 3 dakika, Otogara 30 dakika mesafededir.

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi sınıflarının tamamı Fatih Projesi kapsamında etkileşimli tahta ile donatılmış olup, maksimum 24 öğrenci kapasitelidir. İnteraktif bir öğrenme süreci oluşturan Fatih Projesi kapsamında oklumuza kurulan akılla tahta sistemi panelleri mevcuttur.Öğretmenlerin ders zamanını en verimli şekilde kullanmalarına olanak sağlarken müfredat konuları interaktif olarak işleniyor. Akıllı tahta öğretmenlere ve öğrencilere zaman kazandırdığı gibi, görsel materyal kullanarak işlenen konuların öğrenciler tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlıyor.Her öğrencimize ait sınıflarda kendilerine ait dolapları bulunmaktadır.Sağlıklı bir sınıf ortamı eğitim ve öğretimin ana unsurlarındandır.Bire bir yüz yüze eğitimin hedef alındığı okulumuzda çağdaş eğitime olanak sağlayan 22 adet derslik mevcuttur.

Okul kütüphanesi, öğrenciyi bilgiyle tanıştıran, bilgiyi analiz etme ve eleştirisel düşünme becerisini kazandıran bir araştırma kütüphanesidir. Okul içinde kurulması zorunlu bir mekan olarak yer almasından çok, çağdaş eğitimin ayrılmaz bir parçasıdır.

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Kütüphanesi´nin amacı; bilimsel bilgiyi, dünyanın her yerinden yaşayabilecek, geleceğin liderleri olarak yetişecek öğrencilerimizin, onları yetiştiren öğretmenlerimizin, velilerimizin, okulumuzda görevli personelimizin ihtiyaçları doğrulturunda en sağlıklı biçimde seçmek, sağlamak, sınıflamak ve hizmete sunmaktır.

Çağdaş eğitimin gereği olarak okul kütüphanemiz, kullanıcılarımıza modern bir çalışma ortamı sağlayarak kitaplar, ansiklopediler ve süreli yayınlar yanında bilgi teknolojileriyle de hizmet vermektedir.

Ezbere eğitimden uzaklaşmak adına bilimsel proje çalışmaları, ders sunumları, derslerin kütüphane ortamında aktif olarak işlenmesi ve ödevler için kütüphane sürekli olarak kullanılmakta, ihtiyaç duyulan yayınlar sağlanmaktadır. Hedefimiz okul kütüphanesine uygun, ders programlarını destekleyen, öğrencinin araştırma ve okuma zevkine yönelik yeni ve bilimsel yayınlarla kütüphanemizi geliştirmektir.

Her yaş grubundan kullanıcıya hizmet verebilecek kapasitede olan kütüphanemizde kullanıcılar açık raf düzeni içinde "Dewey Onlu Tasnif Sistemi"ne göre sınıflandırılmış kütüphane materyallerinden serbestçe yararlanabilir. Grup çalışma odaları ile birlikte yaklaşık 385 m2 alan üzerine kurulmuş olan kütüphanemizde kullanıcılara yönelik olarak; Oryantasyon (kütüphane kullanımı konusunda verilen eğitim) hizmeti, danışma hizmeti, ödünç verme hizmeti, çıktı hizmeti ve fotokopi hizmeti verilmektedir.

Kütüphanemizde Haziran 2011 tarihi itibarıyla 11,258 adet basılı ve kitap dışı materyal bulunmaktadır. Öğrencilerimizin bağımsız olarak kullanabilecekleri 4 adet bağımsız oda bulunmaktadır. Öğretmen öğrenci ve velilerimiz 9:30-20:30 saatleri arasında kütüphanemizden faydalanabilir.Ödünç alma sisteminden yararlanabilir. HAVUZ Okulumuzun spor kompleksi içinde bulunan kapalı yüzme havuzumuz;
  • Yarı Olimpik
  • Otomatik ısıtmalı
  • Nem ve Kimyasal dengelidir
Yüzme eğlence ve egzersizi bünyesinde barındıran sağlıklı, herkes tarafında kolaylıkla yapılabilecek bir aktivitedir.Vücudumuzdaki kasların çoğunun çalışmasını sağlayan ve sağlıklı yaşamın, dinç bir vücudun altın anahtarlarından biri olan yüzme eğitimi okulumuzda bir plan dahilinde verilmektedir.Gelişme dönemindeki çocuklar için, iskeletin normal gelişme seyrinin hızlanmasına yardımcı olur.

Havuzların kullanımında üst seviyede güvenlik ve sağlık kuralları uygulanmakta, suyun kalitesi ve hijyenik durumu periyodik olarak kontrol edilmektedir. Sıklıkla klorlanan su mümkün olan en kısa zaman aralıklarıyla değiştirilmektedir. Soyunma odamızda, havuz sonrasında öğrencilerimizin sıcak duş alabilecekleri duş kabinlerimizde mevcuttur. Soyunma odalarımız ve duş kabinlerimizde öğrencilerimizin havuza giriş ve çıkışlarında yardımcı olan görevliler bulunmaktadır. Yüzme dersleri sürecinde derslerin yoğunluğundan biraz daha sıyrılan öğrencilerimiz hem yüzmenin tekniklerini öğrenirken hem de havuzda eğlenceli dakikalar geçirmenin keyfini yaşamaktadırlar.

SAUNA Ayrıca havuzumuzun haricinde saunamızda bulunmaktadır.Düzenli olarak saunaya girmek terleme yolu ile gözeneklerin açılmasını ve cildin ölü hücrelerden arınarak son derece pürüzsüz ve canlı bir görünüme ulaşmasını sağlar. Sauna dolaşım sistemini hızlandırarak, düzenleyerek ve özellikle kan proteinlerini arttırarak oksijenin hücrelere daha yoğun gitmesini sağlar. Saunanın rahatlatıcı ve dinlendirici etkisi yorgunluk ve stres gibi olumsuzlukları ortadan kaldırarak sinir sistemi için de olumlu etki yapar.

Öğrencilerimizin eğitim programları ile bağlantılı olarak çeşitli zamanlarda kullandığı konferans salonu, tüm kutlamaların, törenlerin yapıldığı, eğitim seminerlerinin düzenlediği, sahne aktivitelerin veli ve öğrencilere sergilendiği, ünlü konukların ağırlandığı büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan okulumuzun en hareketli bölümlerinden birisidir.

430 kişi kapasiteli Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonu surround ses sistemi, projeksiyon, bilgisayar, müzik sistemi, DVD çalar, otomatik sahne perdesi sahiptir.Salonumuzda bulunan iklimlendirme sitemi ile ortamın sıcaklığı istenilen düzeyde ayarlanabilmektedir.

Pansiyonda kalan öğrenciler için gerçek bir aile ortamı sunuluyor.Temiz, ferah, aydınlık ve huzur dolu bir ortamda 24 saat sıcak su ve geniş ferah odalar, internet, kantin, dinlenme odaları, etüt odaları, çocuklarımızın rahatı için her imkan en iyi şekilde sağlanmış durumda.

Güler yüzlü bir disiplinin hakim olduğu pansiyonda etütler bir zorunluluk olmaktan çıkıp adeta dinlenmenin ve huzurun farklı bir biçimi haline geliyor.Hafta sonu şehir gezileri, piknikler, eğlenceler, çeşitli turnuvalar ve aktivitelerle burada kalan öğrenciler her anı dolu dolu yaşıyorlar. Deneyerek ve uygulayarak öğrenilen bilgiler daima kalıcı olmuştur."söylersen unuturum, gösterirsen hatırlarım, yaptırırsan öğrenirim." atasözünde belirtildiği gibi en iyi öğrenme şekli uygulayarak öğrenmedir.Bu nedenle laboratuar çalışmalarına önem verilmekte ve öğrencilerimizin derslerinde öğrendikleri teorik bilgilerini, laboratuar da pratiğe dökere kalıcı olmasını sağlamaya çalışmaktayız.

Okulumuzda kapalı spor salonu aynı binada yer almaktadır. Spor aktiviteleri kulüpler bünyesinde eğitimcilerimiz gözetiminde ve öğrencilerimizin isteklerine göre gerçekleştirilmektedir. Sürekli sıcak su, kişiye ait dolap ve kabin bulunan spor salonumuzda, ısıtma ve soğutma sistemi, havalandırma düzeni, sürekli çalışan personel hizmet vermektedir.

Spor salonunda bulunan ders araç gereçleri ile spor malzemesinin seçimi özenle yapılarak, kaliteli malzeme kullanılmasına özen gösterilmektedir. Spor salonumuzda bulunan her türlü sert ve yaralamaya sebebiyet verecek maddeler yalıtılarak sünger kauçuk ve yumuşak tahta aksamla kaplanmış olup güvenlik ön plandadır.Basketbol, voleybol, hentbol, atletizm sporlarından judo ve güreşe sporun çeşitli dallarında ve beden eğitimi derslerinde öğrencilerimize hizmet veren, çeşitli dallarda turnuvalara ev sahipliği yapan kapalı spor salonumuz, her türlü donanıma sahip ve isteyen her öğrencinin kullanımına açıktır. Ulaşım: Taksim´e araç ile 10 dakika, Mecidiyeköy´e 10 dakika, Haliç Köprüsüne 3 dakika, Otogara 30 dakika mesafededir.Ulaşım : Aşağıda belirtilen otobüs ve minibüs hatları ile gerçekleşir. 36T CEBECİ - TAKSİM 41ST SEYRANTEPE - TOPKAPI 47 YEŞİLPINAR-EMİNÖNÜ 47E BİNEVLER - EMİNÖNÜ 47Ç GÜZELTEPE - EMİNÖNÜ 54HT HASKÖY - TAKSİM - MECİDİYEKÖY 54HŞ HASKÖY - ŞİŞLİ - TAKSİM SEYRANTEPE - TOPKAPI Minibüsleri
Kaynak: http://beyogluanadoluihl.k12.tr/

  1. 8’inci sınıfı başarıyla tamamlayan veya mezun durumda olan öğrenciler, yerleştirme işlemleri için tercih ve yerleştirmeye esas nakil başvurusunda bulunabilecektir.
  2. Tercih işlemi öğrenci ve velisi tarafından https://e­okul.meb.gov.tr internet adresinden veya herhangi bir ortaokul/imam hatip ortaokulu müdürlüklerinden yapılabilecektir. Yapılan tercihler mutlaka ilgili ortaokul müdürlüklerine onaylatılacaktır.
  3. Sınava giren ve Merkezî Sınav Puanına sahip olan öğrenciler dâhil tüm öğrenciler yerel yerleştirme ile öğrenci alan okul tercihinde bulunmak zorundadır. Yerel Yerleştirme İle Öğrenci Alan Okullar ekranından tercih yapılmaması durumunda, öğrencilere Merkezî Sınavla Öğrenci Alan Okullar ile Pansiyonlu Okullar tercih ekranı açılmayacaktır.
  4. Özel ortaöğretim kurumlarına ve yetenek sınavı ile öğrenci alan okullara kesin kayıt işlemini tamamlamış öğrenciler, tercihte bulunamayacaktır.
  5. Öğrenciler; Merkezî Sınav Puanı İle Öğrenci Alan Okullar, Yerel Yerleştirme İle Öğrenci Alan Okullar ve Pansiyonlu Okullar olmak üzere 3 (üç) grupta tercih yapabileceklerdir. Merkezî Sınava girmeyen öğrenciler ise Yerel Yerleştirme İle Öğrenci Alan Okullar ve Pansiyonlu Okullar olmak üzere 2 (iki) grupta tercih yapabileceklerdir.
  6. Öğrenciler, ilk olarak Yerel Yerleştirme İle Öğrenci Alan Okullar ekranından tercih yapacaklardır. Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabileceklerdir. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilecektir. Yerel Yerleştirme ile öğrenci alan okullar için tercihlerini yaparak kayıt işlemini tamamlayan öğrenciler, istemeleri hâlinde merkezî sınavla öğrenci alan okullar için açılacak Merkezî Sınavla Öğrenci Alan Okullar ekranından en fazla 5 (beş) okul; Pansiyonlu Okullar tercih ekranından da en fazla 5 (beş) okul olmak üzere toplamda 15 okul tercihinde bulunabilecektir. Öğrencilerin, Merkezî Sınavla Öğrenci Alan Okullar ile Pansiyonlu Okullar grubundan tercihte bulunabilmesi için yerel yerleştirme tercihi yapması zorunludur.

  1. Güncel eğitim ve öğretim yılında ortaokul veya imam hatip ortaokulu 8’inci sınıfını başarıyla tamamlamış veya Açık Öğretim Ortaokulundan mezun durumda olmak,
  2. Sınavla öğrenci alan okullar için Merkezî Sınav Puanına sahip olmak,
  3. Başvuru yapılacak okulun kayıt kabul şartlarını taşımak.

  1. Merkezî Yerleştirme, merkezî sınavla öğrenci alan fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, özel program ve proje uygulayan eğitim kurumları ile meslekî ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programlarına tercihler doğrultusunda Merkezî Sınav Puanı üstünlüğüne göre yapılacaktır.
  2. Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, okulların bulundukları yere göre oluşturulan ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılacaktır. Yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullara yerleştirme işlemi, il ve ilçe millî eğitim müdürlüklerince belirlenen kontenjanlara göre yapılacaktır. Yerleştirme işlemleri, okulun bağlı bulunduğu Genel Müdürlük ile il/ilçe milli eğitim müdürlüklerinin sorumluluğunda Bakanlıkça yürütülecektir.

Bu okulu değerlendir!


Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, 5 yıldız üzerinden verilen 2 adet oydan ortalama 5.0 oy aldı!
Bu okul için yorum yap:
Bu okula toplam 1 adet yorum yapıldı.
Sizde bu okulu seçmeyi düşünenlere bir yol göstermek amacıyla bu okul hakkında yorum yapabilirsiniz.
Rumuzunuz en az 3 karakter, en fazla 20 karakterden oluşabilir.
Yorumunuz en az 20 karakter, en fazla 1000 karakterden oluşabilir.
Bu okul için yapılan yorumlar:
...

Gerçekten bu liseyi kazanmayı çok istiyorum, inşallah Allah nasip eder (amin)

04 Mart 2021 20:38:07

Okul adına göre arama yapın