2020 LGS Ne Zaman? (LGS SAYACI)

LGS ne zaman - lgs sayacı

2020 LGS ne zaman? LGS 2020 sınav tarihi MEB sınav takvimine göre 20 Haziran 2020’de yapılacağı şeklinde kararlaştırıldı. Daha önceki LGS ile alakalı konularımızda belirttiğimiz üzere LGS sınavı 20 Haziran’da yapılacak. LGS sınav sayacı aşağıda verilmiş olup sınava LGS’ye kaç gün kaç dakika kaç saniye kaldığını her zaman görebilirsiniz.

LGS Ne Zaman? LGS SAYACI 2020

2020 LGS 20 Haziran’da yapılacaktır… Herkese başarılar.. Sayacı durdurduk! Şimdi son hazırlıkları bitirme zamanı…

[adinserter block=”7″]

LGS sınav sayacı LGS ne zaman sorunuza gün, dakika ve saniye bazında net cevap alabilirsiniz. An itibari ile LGS’ye kalan gün süresinde herhangi bir değişlik yok. Sınav süresinde değişiklik, erteleme vb. durumlar olduğu takdirde yine MEB sınav takvimi doğrultusunda LGS sayacı yeni sınav tarihine uygun olarak çalışmaya devam edecektir. LGS geri sayım

Maalesef tüm dünyada yayılan koronavirüsü sebebiyle ülkeler çeşitli önlem almakta ve ülkemizde de bu yönde önlemler alınmaya başlamıştır. Bu önlemler içinde toplu etkinliklerin vb. durumların önüne geçmek geliyor. Bu sebeple şimdiden MEB ve ÖSYM tarafından organize edilen birtakım sınavlar ertelendi. (Açık öğretim sınavları gibi) 

LGS sınavına hazırlanan değerli öğrencilerimizin sınav tarihiyle ilgili sorularını an be an yanıtlamak ve sınav tarihi ile ilgili güncel olarak her an ulaşabilecekleri bilgiye sahip olabilmeleri için oluşturduğumuz bu sayfamız MEB sınav takvimi ile eş zamanlı çalışmakta ve sınav tarihinde değişiklik olduğu takdirde sınav sayacında ve bilgilendirme yazımızda içerikte güncelleme yapılarak konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen öğrencilerimiz ve velilerimizi yine buradan bilgilendireceğiz.

LGS ertelenecek mi?

LGS NE ZAMAN
LGS NE ZAMAN

Son zamanlarda konuyla ilgili gerek bakanlık çevresinde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da olmak üzere çeşitli açıklamalar gelmeye başladı kendilerine sorulan sorulara karşılık.

2020 LGS sınavı ertelenecek mi sorularına net bir şekilde cevap verilmemekle birlikte koronavirüsün ülkemizdeki etkileri ile önümüzdeki tarihlerde sınavın ertelenip ertelenmeyeceğinin belli olacağı aşikar.

LGS 2020 sayacı sayfamızda LGS 2020’ye kaç gün kaç dakika kaç saniye kaldığını görebilirsiniz. Sınav tarihinde herhangi bir değişiklik olmadığı sürece LGS sayacı 20 Haziran 2020 sınav saatiyle uyumlu olacak şekilde hatasız bir şekilde çalışmaya devam edecektir.

LGS’ye ne kadar kaldığını önemsediğinize göre sınavı önemsiyorsunuz hiç kuşkusuz. Sınava hazırlanan öğrencilerimiz için hazırladığımız LGS hazırlık sayfalarında LGS denemeleri, testlerini indirebilir ya da çözmeye hemen başlayabilir, lgs puan hesaplama sayfamızdan MEB ile aynı sonuçları veren LGS sınav puan hesaplamanızı yapabilirsiniz.

LGS ne zaman sorusu için açıkçası her ne kadar takvimde tarih belli olmuş olsa da son zamanlarda tüm dünyada yayılan ve bu dönemde de etkisini ülkemizde de gösteren koronavirüs sebebiyle yakın tarihteki sınavlar ertelenmeye başlamıştır. Açıköğretim, iokbs bursluluk sınavları ertelenmişti. Daha sonraki tarihteki sınavlar için henüz bir açıklama yok o sınavların tarihleri hakkındaki net durumların virüsün yayılma durumuna göre belli olacağını Milli Eğitim Bakanlığı da açıklamıştır.

LGS sayacı nasıl çalışmaktadır?

LGS sayacını ayarlarken öncelikle LGS ne zaman sorusunun cevabını biliyor olmamız lazım. LGS sınav tarihini bildiğimiz için güncel şu anki tarih ile sınav tarihi arasındaki süreyi otomatik ayarlıyoruz.

LGS sayacı otomatik olarak güncel tarihle yani o an baktığınız tarihle LGS sınav tarihi arasındaki süreyi otomatik olarak hesaplayarak sizlere LGS sınavına kaç gün kaldığını söyler. Ek olarak sınav saatine göre ayarlama yapıldığından, LGS’ye kaç gün kaldı sorusunun cevabına ek olarak LGS’ye kaç dakika, kaç saniye kaldığını da göstermektedir. Bu dakika ve saniye cinsinin oldukça gereksiz olduğunu düşünebilirsiniz ama o da işin heyecanı olsun. 🙂

2020 LGS sınavı ertelendi mi?

2020 LGS sınavı ertelennmiştir. LGS 2020 20 Haziran 2020’de yapılacak.

2020 LGS ne zaman?

2020 LGS sınavı Milli Eğitim Bakanlığı’nın güncel takvimine göre 20 Haziran 2020 tarihinde yapılacaktır.

Takip Et
Bildir
guest
2 Yorum
En Yeniler
En Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Nehir
Nehir
Ziyaretçi
3 yıl önce

LGS’de hangi konularin çikacagini daha ayrintili yazar misiniz ?